top of page

Teambuilding

Onze succesvolle teambuildingconcepten passen we aan op maat in functie van jouw doelstellingen en het profiel van de deelnemers.

Touché

En garde! Schermen spreekt tot de verbeelding. Deelnemers worden op een ludieke en erg interactieve manier de knepen van het vak bijgebracht. Humor zorgt voor hilarische en onvergetelijke momenten.

De tegenstander raken (touché) is het uiteindelijke doel van dit teambuilding concept. Een echte Olympische Spelen - degencompetitie.

Eén voor allen, allen voor één!

Bedrijven als Imperial Meat Products, ArcelorMittal, BPost, Essent, ... hadden enkele volleerde d'Artagnans onder hun personeelsleden.

schermen 1

Mission Impossible

Mission Impossible? Niet voor het team van het Ministerie van Financiën ! Dat team slaagde erin om de Mission Impossible op te lossen in 1 uur en 30 minuten. Een absoluut record en daarmee staat deze groep op de allereerste plaats van de meer dan 500 bedrijven en organisaties die dit spel reeds hebben gespeeld. Doet jullie bedrijf of organisatie beter? Ga de uitdaging aan met Evident. Onder tijdsdruk moeten vier proeven afgelegd worden. Het team dat erin slaagt mag op het exclusieve  lijstje komen van  bedrijven en organisaties als ING, KBC, KULeuven, FOD Financiën, DEME Group, ... die de Mission Impossible tot een goed einde hebben  gebracht.

Deme Group

De grote diamantroof

Een stijlvol teambuildingsspel in Great Gatsby-stijl. Terwijl teamleden geld verzamelen door concurrerende teams uit te dagen, trekken andere teamleden naar het casino om de gewonnen dollars te verzilveren.

Met een volle portefeuille kan het team dan op zoek gaan naar het einddoel: zoveel mogelijk diamanten verzamelen. Maar de maffia maakt het alle teams moeilijk.

Dit concept is uitermate geschikt om te koppelen aan een etentje, een drink of het einde van een werkdag of als een origineel eindejaarsfeest. Deze bedrijven beleefden reeds het ultieme plezier aan dit concept: Honda Europe, Kales, Continental en BASF.

diamond rob.JPG

DREAM TEAM

Uniek aan dit concept is dat alle deelnemers steeds in een ander team terecht komen. Iedereen zal dus met alle collega’s samenwerken en zo ook hun capaciteiten, kennis, inzet en motivatie ontdekken.

Het dream team wordt op het einde van de dag gevormd door de teamleden die individueel de hoogste scores hebben. Zij belichamen het dream team van jouw bedrijf of organisatie.

 

O.a. KULeuven en Joker Reizen vormden reeds hun dream team!

Mogelijke  activiteiten:

  • Scherminitiatie (2u30)

  • De karikatuur tekenwedstrijd o.l.v. een professioneel tekenaar (1u30)

  • The Battle of Ghent, een spannend stadsspel (1u30)

  • Kubb (1 uur)

  • Ook andere activiteiten kunnen in overleg ingepast worden.

  • Dit concept is geschikt voor een groep van 25 tot maximum 40 deelnemers.

karikatuur
bottom of page