top of page

Publieksevents

Events voor groot publiek. Dat is een kolfje naar de hand van Evident ! Wij helpen graag bij vergunningen, veiligheidsdossier, communicatie voor, tijdens en na het evenement, crowd control, overleg met politie en andere veiligheidsdiensten, risico-analyse, verzekeringen, concept, catering, logistiek, techniek... en organisatie natuurlijk !

Opening van de snelweg A11

 

Volgens de vakbonden waren er 30.000 deelnemers, de politie houdt het op 25.000. Het juiste cijfer van het aantal fietsers, wandelaars en skaters weten we niet. Wat we wel weten is dat de snelweg én de nieuwe fietspaden rond de A11 overvol zaten en er een feestelijke sfeer op en rond de A11 hing.

 

Na de officiële opening van de snelweg door o.a. Minister Ben Weyts, kreeg iedereen de kans om voor die ene en waarschijnlijk enige keer om niet gemotoriseerd de snelweg te betreden. Het goede weer en het feit dat na vier jaar werken de snelweg openging, motiveerde heel wat mensen uit de omgeving om present te zijn.

Naast de animaties op het traject stond Evident ook  in voor de veiligheid, de parkeerproblematiek, de signalisatie, de coördinatie van de hulpdiensten, enzovoort.

Dance for the climate

Een Bollywood-achtige dansmanifestatie om de klimaatverandering nog meer op de internationale agenda te plaatsen.

Onder de deskundige regie en met het onverdroten enthousiasme van Nic Balthazar werd op één dag een clip opgenomen met maar liefst 13.000 figuranten.

Evident zorgde ervoor dat de organisatie klopte en dat de clip bij valavond volledig was ingeblikt!

FEEDING THE 5000

 

Evident organiseerde voor de Britse organisatie Global Feedback een event in het centrum van Brussel. Het event kaderde in een internationale campagne tegen voedeselverspilling.

Er werden 5000 gratis lunches uitgedeeld aan de passanten op de Graanmarkt. De maaltijd was bereid met groenten die, meestal door hun formaat, niet voldeden voor veilingverkoop. Tal van boeren stelden hun 'verloren' oogst ter beschikking. Samen met een massa vrijwilligers uit verschillende NGO's werd dit evenement een succes en kon het onderwerp ook op het Europese agenda geplaatst worden.

tristram 2.jpg
bottom of page