top of page

Beursorganisatie

Evident is specialist in de organisatie van zowel publieks- als vakbeurzen. Grondplannen tekenen, standhouders contacteren, bezoekers werven, de volledige logistiek in goede banen te leiden … Na meer dan 20 beurzen is ervaring en kennis een garantie voor een veilige en aangename beurs met een hoge tevredenheid van standhouders, bezoekers en uiteraard de organisator.

ECE BRUSSELS 2017

 

De Brusselse Handelsbeurs organiseerde zijn internationale beurs in Tour & Taxis in Brussel.

Evident werd als event organiser aangetrokken voor voor de verkoop en inplannen van beursstanden, de coördinatie en opmaak van een beurscatalogus, de catering op de beurs, een galadiner in Autoworld, signalisatie, parkeerproblematiek en veiligheid.

AMAZINGS 

 

Op een oppervlakte van 2.000 m² in Kortrijk Expo konden kinderen en volwassenen meer dan 100 kunst- en bouwwerken van LEGO blokjes bekijken en zelf mee bouwen. 

Het event blonk uit door creatieve twists en humor, onder leiding van Dirk Denoyelle. Hij was de initiatiefnemer, bouwer en bezieler van deze tentoonstelling.

Evident nam de volgende 'blokjes' in handen : op-en afbouw van de tentoonstelling, nutsvoorzieningen, scenografie, hospitality, financieel beheer, transporten en catering.

affiche_A3_tijger.jpg
bottom of page